Browary restauracyjne

  • Budując browar restauracyjny (rzemieślniczy) stwarzasz unikalną atmosferę
  • Wprowadzasz nowe trendy
  • Prowadząc minibrowar jesteś pewien swojej niezależności

Państwa korzyści ze współpracy z KASPAR SCHULZ

  • Wszystko od jednego producenta
  • Innowacja i jakość
  • Niemiecki producent i wykonawstwo
  • Gwarantowane bezpieczeństwo eksploatacji
  • Niezawodność i tradycja
  • Serwis
  • Referencje o zasięgu światowym
  • Najbardziej doświadczony producent minibrowarów na świecie

Tak powstaje twój minibrowar

Aktualności

PIĘĆ NOWYCH MINIBROWARÓW KASPARA SCHULZA W PRZYSZŁYM ROKU

Informujemy, że firma Kaspar Schulz podpisała umowy na dostawę i uruchomienie pięciu nowych browarów w Polsce. Będą to minibrowary różnej wielkości oraz jeden browar rzemieślniczy, w którym zostanie zamontowana innowacyjna trzynaczyniowa warzelnia o wybiciu 30hl. Docelowo moce produkcyjne browaru mają wynosić 35 tysięcy hl rocznie. Wszystkie projekty będą zrealizowane w 2015 roku. Więcej

Warzelnia najnowszej generacji w Szczecinie

W dniu 15 lipca rozpoczynamy montaż browaru w Szczecinie. Będzie to najnowszej generacji warzelnia o wybiciu 10 hl. Wydajność będzie wynosić 4500 hl piwa rocznie, w browarze będzie również możliwość produkcji piwa filtrowanego. Browar jako pierwszy w Polsce bedzie posiadał dodatkowo dwie kadzie drewniane do otwartej fermentacji o wydajności po 5hl każda, przeznaczone do specjalnych piw. Więcej

Kaspar Schulz otrzymał pierwszą nagrodę na targach Euro Gastro 2014

KASPAR SCHULZ otrzymał I nagrodę za najlepszy produkt w kategorii "Napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz urządzenia do ich produkcji" na EuroGastro 2014, największych targach gastronomicznych w Polsce, które odbyły się w Warszawie w dniach 26-28 marca. Wystawiana była warzelnia 10 hl z powłoką miedzianą. Więcej